Kampkraft – Træning for Livet

Kampkraft er et træningskoncept der opbygger styrke, energi og ressourcer til livet.

Vi lægger vægt på udfordrende træning i fællesskab med stærkt sammenhold. Træning skal være givende, inspirere og skabe gåpåmod til resten af dagen. Paul Lloyd Robson er uddannet Idrætstræner fra Dansk Idrætsforbund og er også uddannet psykoterapeut og coach. Han har mere end 20 års erfaring med at motivere andre til at yde deres bedste i alle livets henseende.

Træningsprogrammet er bygget direkte på det Danske Forsvars træningsfilosofi og -principper. Vi omsætter militærets værktøj til at vi sammen træner din evne til at kæmpe og vinde i livet. I stedet for ydre fjender, er livets vigtigste kamp med ens selv. Hård fysisk træning i et stærkt og støttende fællesskab er den perfekte måde at finde glæden ved træning til den kamp.

Næste Kampkraft 8 ugers Bootcamp holdstart er d. 25 October og d. 10 januar. Tilmelding her: https://maniphesto.com/register/kampkraft-8-ugers-bootcamp/

Følg med på de sociale medier: YouTube, Facebook

 

Kampkraft Principper for Fysisk Træning

1. Kampkraft
Kampkraft er en din styrke, energi og ressourcer til at kæmpe. Fysiske Styrke, Udholdenhed og Mobilitet i en rask og skadesfri krop er en centrale del af grundlaget for kampkraft.
2. Alsidig træning
Du bliver hvad du træner. Jo større spænd i arbejdskrav desto større spænd i træningen. Træn alsidigt inden du træner specifikt.
3. Keep it simple
Det er mindre vigtigt hvad du træner, end at du træner. Keep it simple and keep at it. Regelmæssighed er det vigtigste.
4. Individuelle svagheder
En gruppe, der baserer sig på teamwork er ikke stærkere end den svageste led. Træn derfor individuelle svagheder og vedligehold styrker.
5. Planlæg din træning
Træning er en målrettet adfærd. Hvis en given fysisk aktivitet ikke er målrettet og systematisk, så er det ikke træning. Planlæg din træning.
6. Restitution er en del af træning
Din adfærd mellem træningspas er lige så vigtig for resultatet som din indsats i passet. 8 timers god søvn, tilstrækkelig med kalorier og rigeligt vand er de vigtigste tilskud. Træning = Stress + Restitution.
7. Tilpas din træning
Der er masser af elastik i konceptet, så tilpas det til dig og dit mål. Jo mere du bruger af det, desto større garanti for fysisk parathed.
8. Tag ansvar
De bedste resultater kommer hvis du selv tager ansvar i din egen træning. Juster belastning og mængde til din dagsparathed og dit mål.
9. Sammenlign dig ikke med andre
Sammenlign med dig selv i stedet for med de andre. Find motivation i personlig læring og fremgang, ikke i selvhævdelse. Find en succes i hver eneste træningspas.
10. Træn bevægelser
Træn bevægelser, ikke muskler. Fokuser på præstation og ikke udseende og ligegyldige detaljer. Det er ikke dit udseende der redder dig.

Related Articles

Responses